ΔήμοιΔήμος Ζωγράφου

Εγκαίνια του Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του Δημοτικού Σταδίου Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης».

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο με σύγχρονες προδιαγραφές που αναβαθμίζει ουσιαστικά τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας και προάγει τον αθλητισμό”, επισήμανε στη διάρκεια της εκδήλωσης η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, ενώ ο υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης, δεσμεύτηκε, ότι θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του ταρτάν του στίβου, στο στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, καθώς το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού.

Η δήμαρχος, ανήγγειλε ότι “θα υπάρξουν ανακατασκευές και επισκευές και σε άλλους αθλητικούς χώρους καθώς προτεραιότητα αποτελεί η ασφαλής και εύκαιρη πρόσβαση κάθε πολίτη σε αθλητικές δραστηριότητες”.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι εκτός από την ανακατασκευή των γηπέδων 5×5 στο Γουδή που ολοκληρώθηκε, εντός του έτους θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ανακατασκευή του αθλητικού κέντρου Σωτήρης Πέτρουλας, την επισκευή του κλειστού στο Γουδή και την ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο κλειστό Ζωγράφου.

Ακόμη, αρχές του 2018, εγκαθίσταται το επιτελείο του αναδόχου του έργου “ανακατασκευή κολυμβητηρίου Ιλισίων” και εντός του 2018 θα ολοκληρωθούν οι επισκευές στο κλειστό γήπεδο Ιλισιών «Αντώνης Φώτσης», καθώς και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Γουδή.

Στην τελετή, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χάρης Σταματάκης, Νίκος Κικάκης, Σταύρος Αρμπιλιάς, Ράνια Μπέλλου, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Βάσω Στρακαντούνα, Παναγιώτης Γκρέκας, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Στέφανος Γιούργας, Θέκλα Χριστοφορίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Αγγελακοπούλου, Λίλη Αζαριάδου, Xάρης Παπαγεωργόπουλος, αθλητικοί φορείς, εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέλη των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ζωγράφου.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι