ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Εγινε η κηδεία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού

Στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και στον ιερό ναό της Θεοτόκου γράφτηκε ο επίλογος της τραγικής υπόθεσης με την κηδεία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Η σορός του και το αγροτικό του αυτοκίνητο βρέθηκαν θαμμένα στο Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πίσω από κτηνοτροφική μονάδα 46χρονου εμπόρου κρεάτων που συνελήφθη, κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας του άτυχου κτηνοτρόφου.

 

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η σορός του 59χρονου έφερε αλλεπάλληλες κακώσεις από χτυπήματα, τα οποία φαίνεται ότι αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Παραλλήλως, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβολισμούς.

Κατά πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση κάνει λόγο για βίαιο θάνατο.

Ο 46χρονος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από μεταξύ τους έντονο καβγά.

Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της Ε’ Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα της πράξης του ήταν οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε με το θύμα από τις μεταξύ τους εμπορικές σχέσεις.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα