ΕπικαιρότηταΤουρισμός

Δυναμική προβολή της Σάμου στη γερμανική αγορά

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Σάμο, την πλούσια ιστορία της, τον πολιτισμό της, να πάρουν γεύση από τα τοπικά προϊόντα και να δοκιμάσουν τα φημισμένα σαμιώτικα κρασιά, έχουν αυτές τις ημέρες 22 Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι.

Η επίσκεψη στο νησί περιλαμβάνει την περιήγηση των 22 γερμανών πρακτόρων και δημοσιογράφων σε όλη τη Σάμο, με στόχο την γνωριμία αυτών με τον τόπο, την γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς και την επίσκεψη σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Η διαμονή τους θα διαρκέσει έως τις 22 Οκτωβρίου 2018, δίνοντας τους την ευκαιρία να συλλέξουν πλούσιο υλικό για την τουριστική προώθηση του νησιού.

Την αποστολή δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων υποδέχτηκε ο Δήμος Σάμου, μετά την πρωτοβουλία του Ευάγγελου Μπακόπουλου και του τουριστικού γραφείου του «Regina Travel».

Ο Δήμος Σάμου, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι ενέργειες του Δήμου Σάμου για την προβολή του νησιού συνεχίζονται και έχουν ως στόχο την καθιέρωση του ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Η γερμανική τουριστική αγορά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και η προώθηση του νησιού μας σε αυτή δίνει τη δυνατότητα προσελκύσεις μεγάλου αριθμού επισκεπτών».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα