ΔήμοιΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για άτομα καθηλωμένα στο σπίτι

«Οι υπηρεσίες της βιβλιοθήκης παρέχονται στη βάση της ισότητας στην πρόσβαση για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής, φύλου, εθνικότητας, γλώσσας και κοινωνικής τάξης.

Ειδικές υπηρεσίες και υλικό πρέπει να παρέχονται σε εκείνους τους χρήστες που δεν μπορούν, για οιονδήποτε λόγο, να χρησιμοποιήσουν τις συμβατικές υπηρεσίες και το υλικό».

Με βάση το παραπάνω απόσπασμα της διακήρυξης της UNESCO, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εγκαινιάζει τη δράση «Διαβάζοντας στο σπίτι».

Την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα (ξεκινώντας από το Δεκέμβριο), θα γίνεται κατ’ οίκον παράδοση βιβλίων σε δημότες και κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δανείζονται μέχρι τέσσερα βιβλία κάθε φορά. Με την πρώτη παράδοση των βιβλίων, ο δανειζόμενος θα συμπληρώνει την αίτηση εγγραφής μέλους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τη βιβλιοθήκη για την επιλογή των βιβλίων καθώς και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ν. Τρυπιά 45, Πνευματικό Κέντρο

14341, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ.: 210-2582466, 210-2585773, 210-2525634

e-mail: library@dimosfx.gr

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι