ΔήμοιΔήμος Ηλιουπόλεως

Δράση «Μπορώ να βρω δουλειά» στην Ηλιούπολη

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη και ώρες 10:00-14:30, θα πραγματοποιηθούν workshop αναζήτησης εργασίας.

Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορέσουν να μάθουν τις μεθόδους για να αναζητήσουν εργασία, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

Το MEV Ηλιούπολης (Ηλεκτρονικό Δημοτικό Χωριό) είναι το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης των δημοτών.

Τους ενώνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τους βοηθάει να πετύχουν τις προτάσεις τους για την πόλη.

Μετά από αίτημα πολλών χρηστών του MEV, οργανώθηκε η δράση «Μπορώ να Βρω Δουλειά», για όσους δημότες της Ηλιούπολης είναι άνεργοι και προσπαθούν να εντοπίσουν εργασία αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να βρουν τρόπους προσέγγισης νέας εργασίας ή νέων ιδεών.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις και οι ιδέες των χρηστών του MEV για ανάπτυξη της Ηλιούπολης μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων όπως: Θεματικό Πάρκο, Κέντρο Αναρρίχησης, White Night, το πρότυπο της Ανάβρας κλπ.

Θα πραγματοποιηθούν 4 θεματικές ενότητες διάρκειας, μίας ώρας η κάθε μία.

Θα μπορείτε να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε και πρακτικά να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας με τους ειδικούς σαν να είστε σε πραγματικές συνθήκες:

  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Συνέντευξη επιλογής προσωπικού
  • LinkedIn: Επαγγελματικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας
  • SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι πολλή διάθεση, απορίες και όρεξη για να εισπράξετε νέες ιδέες! Το MEV ανήκει στους πολίτες, είναι η δημοκρατία ηλεκτρονικά και αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία.

Ήδη έχει 2 διεθνείς διακρίσεις, η μία εκ των οποίων πρώτη θέση ως καλύτερη καινοτομία από Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τις «Έξυπνες Πόλεις». Μπείτε, εγγραφείτε, είναι πολύ απλό, είναι δωρεάν, βάλτε και φίλους σας. Όσοι περισσότεροι είστε τόση περισσότερη δύναμη αποκτάτε!

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι