ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Δράση κοινωνικής προσφοράς στον Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η δράση υλοποιήθηκε στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο του Δήμου, κατά την οποία μαγείρεψαν, γευμάτισαν και διάνειμαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μαγειρεύοντας αλλά και γευματίζοντας όλοι μαζί.

Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την συνέχιση του έργου, που αφορά όλους μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δήμου Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος και η γενική γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη-Προμπονά, για τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά τους αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου και για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή τους ευχαριστεί θερμά και ευελπιστεί να τους έχουν αρωγούς στο έργο τους και στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούν τα πρατήρια ποτών «ΣΕΛΙΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ» και «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», καθώς και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΝ», «SOMIBREAD» και «THEBAKERS».

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

E-mailkoin.sissitio@dimosbyrona.gr και koinpant@dimosbyrona.gr

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι