ΔήμοιΔήμος Αλίμου

Δωρεάν συναυλία αλληλεγγύης με τον Σαββόπουλο

Λίγο πριν από την έλευση του νέου έτους, ο μεγάλος Έλληνας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος θα βρεθεί για μια μοναδική, γιορτινή συναυλία αλληλεγγύης στην «Παραμυθούπολη» του Δήμου Αλίμου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Καλαμακίου (Ελευθερίου Βενιζέλου 41-45) την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Προαιρετικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν, κατά την είσοδό τους στο χώρο, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στηρίζοντας έτσι τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, θα βρεθούν στη σκηνή οι: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βαγγέλης Καρίπης, Στάθης Άννινος, Δημήτρης Αγάθος, Θοδωρής Σούκερας. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, στις 20:00, μια ώρα πριν την έναρξη του γιορταστικού αυτού live, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα πλούσιο πρόγραμμα από τοπικούς φορείς, καθώς και μια ιδιαίτερη παράσταση από σχολεία του Αλίμου τα οποία επιφυλάσσουν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι