ΔήμοιΔήμος Αχαρνών

Δωρεάν ίντερνετ μέσω WiFi στον Δήμο Αχαρνών!

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι πρώτοι 2.800 ευρωπαϊκοί Δήμοι, μεταξύ των οποίων και 131 ελληνικοί που θα λάβουν χρηματοδότηση για την εγκατάσταση Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

Ο Δήμος Αχαρνών ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η πρόταση που κατέθεσε, εντάχθηκε στους πρώτους 131 Δήμους της Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου WiFi4EU που αφορά στην ελεύθερη πρόσβαση στο internet δημοτών και επισκεπτών πόλεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες και Κέντρα Υγείας.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, χαιρετίζοντας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ένταξη του Δήμου Αχαρνών στο Πρόγραμμα WiFi4EU, εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, καταθέτοντας και τεκμηριώνοντας τον σχετικό φάκελο ένταξης του Δήμου Αχαρνών στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι εξασφαλίζεται η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Αχαρνών μέσω Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι