ΔήμοιΔήμος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

Δωρεάν εξέταση μαθητών για μαθησιακές δυσκολίες

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (ΚΔΕΜ), σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης για παιδιά και εφήβους «Ο Ταξιάρχης», διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο νέο κύκλο δωρεάν αξιολογήσεων μαθητών.

Αφορά μαθητές ηλικίας 4 – 12 ετών, για μαθησιακές δυσκολίες, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, από τις 9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ και από τις 2:00 μ.μ. -6:00 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικόλαος και Κωνσταντίνος Μεθενίτης» του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις» (Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο).

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών ομιλιών και δράσεων για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ο Δήμος Μαρκοπούλου, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς, να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους επιστήμονες του Πρότυπου Κέντρου «Ο Ταξιάρχης».

Εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και ειδικοί στις μαθησιακές δυσκολίες, θα αξιολογήσουν τα παιδιά δωρεάν και οι γονείς θα λάβουν εμπιστευτική έγγραφη ενημέρωση για τα επιστημονικά αποτελέσματα, με τη δυνατότητα νέου ραντεβού, για την έναρξη της καταλληλότερης θεραπευτικής μεθόδου.

Η δωρεάν εξέταση κάθε μαθητή, θα διαρκέσει 20 – 25 λεπτά και θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας των ενδιαφερομένων, από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, μέχρι και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, με την διευθύντρια του Κέντρου Αναπτυξιακής Παρέμβασης, Αντωνία Παπαμιχαήλ, στα τηλέφωνα: 213-0376545 και 6944-235153, για κλείσιμο των ραντεβού!

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι