ΔήμοιΔήμος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

Δωρεάν εμβολιασμοί και μέτρηση αρτηριακής πιέσεως και σακχάρου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, ανακοινώνει την έναρξη νέων δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, που συμπληρώνει με επιτυχία τον έναν χρόνο λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν εμβολιασμών- ενέσιμων ενδομυϊκών αγωγών στους πολίτες [εφόσον προσκομίσουν συνταγή ιατρού (όπου κρίνεται), τη φαρμακευτική ουσία και το απαραίτητο υλικό] καθώς επίσης και τον δωρεάν έλεγχο αρτηριακής πιέσεως και σακχάρου.

Οι συγκεκριμένες δράσεις, θα γίνουν στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου (Χ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο) και θα πραγματοποιούνται από επαγγελματία νοσηλεύτρια, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο φαρμακοποιό της Δομής, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-12:00.

Για την ένταξη και την εξυπηρέτησή σας, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων, παρακαλούν να επικοινωνείτε στο τηλ. 22990-20176 και -20149, ώστε το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου, να σας ενημερώσει εκτενώς για τη διαδικασία.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι