ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Παλαί Γαλατσίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ακόμη διανομή δωρεάν τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και Τρίτη 1 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «Παλαί».

Η δωρεάν διανομή τροφίμων αφορούσε συνολικά 460 δικαιούχες οικογένειες και αντιστοιχούσε σε 1023 συνολικά άτομα, εκ των οποίων προσήλθαν και παρέλαβαν τα εν λόγω τρόφιμα τα 736.

Τα προϊόντα τα οποία διενεμήθησαν ήταν τα εξής: όσπρια (φακές, φασόλια), αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά (κριθαράκι, μακαρόνια), πελτές, ρύζι, μαρμελάδα, αλάτι, ξύδι, μέλι, κονσέρβες τόνου, λαχανικά (λάχανα), φρούτα (μήλα, πορτοκάλια), γαλακτοκομικά (φέτα, τυριά).

Η διανομή ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, τους υπαλλήλους της Δομής Βασικών Αγαθών και την ομάδα εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι πάντοτε με μεγάλη προθυμία υποστηρίζουν το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Ως γνωστόν, ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης, από 01/06/2017 οι ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι