ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Αναζητείται ο μικρότερος γιος της γυναίκας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της γυναίκας στο Αιγάλεω, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στον λαιμό μέσα στο σπίτι της.

Οπως μεταδίδει το newsit.gr, η γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό δυστύχημα και είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τη δολοφονία της αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας, 20 ετών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Ήταν περίπου 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (20.10.2201), το τέταρτο παιδί της οικογένειας βγήκε από το σπίτι, φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Ελεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!».

Αμέσως, έσπευσαν γείτονες, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου».

Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε.

Ο 20χρονος γιος της γυναίκας, πήδηξε από ένα παράθυρο και εξαφανίστηκε. «Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ηταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η Πρόνοια, ζούσε στο Νέο Ηράκλειο, σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα.

Οπότε έκρινε η Πρόνοια, ότι το παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα. Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά.

Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης, έπαιρναν ένα επίδομα και δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια», είπε φίλος του 20χρονου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα