ΔήμοιΔήμος Ζωγράφου

Δήμος Ζωγράφου: Η πόλη γιορτάΖΕΙ 2017

Εφέτος, στον Δήμο Ζωγράφου, οι κεντρικές πλατείες, οι δρόμοι, επιλεγμένοι πολιτιστικοί και αθλητικοί χώροι, γεμίζουν με φως, μουσικές, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, διαδραστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους συνθέτοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό!

Η πόλη του Ζωγράφου γιορτάΖΕΙ τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, με μία σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και τελειώνουν την Πρωτοχρονιά, προσκαλώντας όλους και όλες να συντονιστούν στον εορταστικό παλμό.

Για είκοσι ημέρες, περισσότερες από είκοσι παράλληλες εκδηλώσεις και πάνω από είκοσι πέντε καλλιτεχνικά σχήματα και ομάδες περνούν το κατώφλι του Δήμου Ζωγράφου και δημιουργούν ατμόσφαιρα γιορτής.

Γλυκερία, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Ανδρέου, Ηλίας Λιούγκος, Βασίλης Λέκκας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Οδυσσέας Τσάκαλος, Πέννυ Μπαλτατζή, Δημήτρης Καλαντζής, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δήμητρα Σταθοπούλου, Δέσποινα Στεφανίδου, Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Παπαγεωργίου (Θέατρο Στοά) και πολλοί άλλοι.

Οι μικροί φίλοι, εφέτος, από 16/12/2017 έως 01/01/2018, δίνουν ραντεβού στο «διασκορπισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό», στις τρεις κεντρικές πλατείες της πόλης (ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, ΤΕΡΖΑΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), όπου θα νιώσουν τη μαγεία των γιορτών, στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, στο σπίτι του Άη Βασίλη, με εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Εφέτος, ο Δήμος Ζωγράφου, στις 17 Δεκεμβρίου, γιορτάζει τα γενέθλια του, καθώς κλείνει 70 χρόνια από την ίδρυση του (1947-2017).

Εκείνη την ημέρα σε όλη την πόλη από τις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιούνται παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Όλες οι δράσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο και την προαιρετική ευγενική συνεισφορά των πολιτών- αντί εισιτηρίου- σε τρόφιμα, φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου.

zografou

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι