ΔήμοιΔήμος Πειραιά

Πειραιάς: Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη των παιδιών του “Φύλακα Αγγελου”

Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει τον 1ο φιλανθρωπικό  ποδοσφαιρικό αγώνα του «Φύλακα Αγγελου», ο οποίος θα διεξαχθεί μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας «Φίλων Ντάνου», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του “Φύλακα Αγγελου”  Γιώργο (Ντάνο) Αγγελόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνη Γλύκα και τον Νίκο Γραμμένο από το Couros FootballClub.

Ολα τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά,  θα διατεθούν για τη στήριξη κακοποιημένων, παραμελημένων παιδιών που βρίσκονται υπό την προστασία του «Φύλακα Αγγελου».

Ο 1ος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει πάντα κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις που έχουν σκοπό τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη. Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε αρωγοί στην αξιόλογη πρωτοβουλία του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα στον Πειραιά και θα ήθελα να συγχαρώ τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο οποίος συμμετέχει πάντα σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα. Ενώνουμε  λοιπόν τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό και σημαντικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο του «Φύλακα Αγγελου», ο οποίος βοηθά ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά».

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του «Φύλακα Αγγελου» Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, για τη διεξαγωγή του 1ου φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα στον Πειραιά. Είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μώραλη και τον κ. Γλύκα και χαίρομαι ιδιαίτερα  που σημαντικοί θεσμικοί φορείς, όπως είναι ο Δήμος Πειραιά, καθώς και ιστορικοί αθλητικοί σύνδεσμοι, όπως είναι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, «αγκαλιάζουν» πρωτοβουλίες και δράσεις, δείχνοντας την ευαισθησία  που τους διακρίνει σε έναν κοινό σκοπό: τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη και την έμπρακτη  βοήθειά μας. Αυτό πρεσβεύει άλλωστε και ο «Φύλακας Αγγελος» με τις δράσεις που υλοποιεί, όντας σταθερά κοντά στα κακοποιημένα, παραμελημένα παιδιά, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες».

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Για ακόμα μια φορά ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, στηρίζει κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και θα συμμετάσχουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός, προκειμένου να βοηθήσουμε το παιδί και την οικογένεια».

Πληροφορίες για τον «Φύλακα Αγγελο»

https://fylakasangelos.gr/

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι