ΔήμοιΔήμος Παιανίας

Δήμος Παιανίας: Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Αντιπτέρισης (Badminton), κατηγορίας U19-U15, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας, η Ομοσπονδία Αντιπτέρισης και ο ΑΟ Γλυκών Νερών, ενώ συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα οι οποίοι καλλιεργούν το άθλημα της Αντιπτέρισης, επιστρέφοντας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης σημείωσε πως ο Δήμος είναι συμπαραστάτης των συλλόγων της περιοχής και ευχήθηκε μελλοντικά να προκύψουν ακόμα περισσότερες δράσεις τέτοιου επιπέδου και από άλλους φορείς.

Ευχαρίστησε τον ΑΟ Γλυκών Νερών για την συνδιοργάνωση, ενώ απευθυνόμενος στους αθλητές ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης Γιάννης Κάπος έκανε λόγο για μια επιτυχημένη διοργάνωση ευχαριστώντας τον Δήμο Παιανίας, τον ΠΑΟΔΗΠ και τον ΑΟ Γλυκών Νερών για την συνδρομή και τη φιλοξενία των αγώνων. Εξέφρασε την ευχή η Ομοσπονδία και ο Δήμος Παιανίας να συνεργαστούν εκ νέου μελλοντικά.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΠ Κωνσταντίνα Βλάχου σημείωσε πως «είναι μεγάλη η τιμή για τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας να συνδιοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης. Είναι μεγάλη η χαρά που ο αθλητισμός επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον, το γήπεδο, μετά από δύο σχεδόν χρόνια απαγορεύσεων και περιορισμών. Ο ΠΑΟΔΗΠ θα είναι αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια του αθλητισμού και προσδοκούμε στην περαιτέρω συνεργασία με την ομοσπονδία».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι