ΕπικαιρότηταΠολιτική

Δήμητρα Λιάνη κατά Φώφης Γεννηματά για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Την έντονη αντίδραση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου προκάλεσε η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στο Συνέδριο του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έγινε στο Συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είμαστε οι συνεχιστές μιας συναρπαστικής ιστορικής διαδρομής και κληρονόμοι μιας ιστορικής παρακαταθήκης. Όσο περνούν τα χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρος.

Καταγράφηκε στην ελληνική ψυχή, στη συλλογική συνείδηση ως χαρισματικός πολιτικός, που έχει σφραγίσει την πορεία και τις τύχες αυτού τόπου», ενώ άφησε αιχμές για όσους τον επικαλούνται λέγοντας ότι «αυτοί που τον κυνήγησαν, τον μνημονεύουν».

Αυτές οι αναφορές της Φώφης Γεννηματά ενόχλησαν τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, που «απάντησε» μέσω Facebook σε οργισμένο ύφος:

«Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά».

Στη συνέχεια η κυρία Λιάνη απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ γράφοντας:

«Άκουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε κληρονόμοι είσαστε… Ούτε άξιοι συνεχιστές του…

Τον προδώσατε σε όλα με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη… Λυπάμαι!».

Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου:

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα