ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Δικαστήριο – Σοκάρει προπονητής τένις: «Δεν μπορούσα να βάλω στοπ με τα κορίτσια»

Nα του δώσουν “μια δεύτερη ευκαιρία”, ζήτησε από το δικαστήριο ο προπονητής του τένις που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων αθλητριών του.

Ο προπονητής έχει ομολογήσει ότι ασέλγησε σε βάρος τριών ανήλικων αθλητριών από τις τέσσερις που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, ωστόσο δεν αναγνωρίζει ότι κατά την τέλεση των αδικημάτων τα θύματά του ήταν κάτω των 14 ετών.

Στην απολογία του στο δικαστήριο, αφού ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του είπε: «Η ζωή μου έχει καταστραφεί εδώ και 16 μήνες, είμαι στο μηδέν. Σε όλη μου τη ζωή ό,τι έχω κάνει το έκανα προσπαθώντας να κάνω καλό στους άλλους».

Προσέθεσε μάλιστα, πως ό,τι λεφτά έβγαζε, τα έδινε στους άλλους, ακόμα και «για τα ζωάκια», όπως είπε, και δεν του «έχει μείνει μία αυτά τα 13 χρόνια».

Σε αυτό το σημείο προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα, που του επέστησε την προσοχή στο ότι τα φιλοζωϊκά του αισθήματα δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Παραδέχθηκε επίσης, ότι έχει ντροπιάσει την οικογένειά του. «Όμως δεν είχα κακό σκοπό», είπε. «Τα παιδιά αυτά, μόλις σταμάτησε αυτή η κατάσταση, ήταν μαζί μου στα γήπεδα», ισχυρίστηκε.

«Δεν μπορούσα να βάλω ένα “στοπ”»

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο προπονητής είπε πως ενώ καταλάβαινε πως αυτό που γινόταν δεν ήταν σωστό, δεν μπορούσε να το σταματήσει, να βάλει ένα «στοπ». Το δικαιολόγησε, μάλιστα, λέγοντας ότι τον απασχολούσε μήπως ακυρωθούν τα όνειρα των κοριτσιών και τελικά φύγουν από τον χώρο του τένις.

«Κάθε φορά που έβαζα «στοπ» ακόμα και εάν δεν έβαζα καρδούλα στο Facebook, την επόμενη ημέρα η κοπέλα ερχόταν με μούτρα και δεn μιλούσε σε κανέναν».

Εισαγγελέας: Εδώ δεν είστε για μια καρδούλα. Είστε για ερωτικές πράξεις. Γιατί δεν ήσασταν δυνατός; Και πώς σχετίζονται όλα αυτά που λέτε με το γεγονός ότι οι σχέσεις σας με τις τέσσερις ανήλικες, ήταν σχεδόν παράλληλες;

Προπονητής τένις: Δεν ήταν παράλληλες, είχαν τουλάχιστον έναν χρόνο διαφορά.

Εισαγγελέας: Oταν τελούσατε αυτές τις πράξεις, είχατε συναίσθημα ότι εγκληματείτε;

Προπονητής τένις: Όχι. Καταλάβαινα ότι δεν μπορεί να βγάλει σε υγιή σχέση όταν η άλλη είναι 14 χρόνων. Oτι θα με πάει φυλακή δεν το είχα σκεφτεί, αλλά καταλάβαινα ότι δεν ήταν σωστό. Κατέστρεψα αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Ο εισαγγελέας πρότεινε ο κατηγορούμενος να καταδικαστεί και για τις τέσσερις περιπτώσεις ασέλγειας, χαρακτηρίζοντάς τον ως επικίνδυνο, αμετανόητο και χειριστικό. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι κάποιοι γονείς παιδιών τον υποστήριξαν στο δικαστήριο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα