ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους στο Παλαί Γαλατσίου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών ενημερώνουν το κοινό πως στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και νωπών προϊόντων στον χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου.

Η διανομή θα γίνει τις ώρες 9:00-13:00, σε όσους δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών έχουν εγκριθεί ώστε να λαμβάνουν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι δικαιούχοι είναι υποχρεωμένοι να παραβρίσκονται στον χώρο παράδοσης των προϊόντων, αυτοπροσώπως στην συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα που θα σταλεί στους εγκριθέντες της Δομής, έχοντας μαζί τους την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους και την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα χάνουν όλα τα δικαιούμενα προϊόντα τους (νωπά και μη, φυσικά για τη συγκεκριμένη παράδοση που δεν θα προσέλθουν) και δεν θα μπορούν να τα παραλάβουν άλλη ημέρα και ώρα.

Οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούν να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων τους, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, οποιοδήποτε πρόσωπο από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον.

Σημειώνεται, δε, ότι η εν λόγω εξουσιοδότηση θα αφορά μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία απουσίας του δικαιούχου και μη θεωρημένη εξουσιοδότηση, ταυτόχρονα σημαίνει και μη παράδοση των προϊόντων. Τέλος, λόγω του μεγάλου βάρους των προϊόντων κρίνεται σκόπιμο οι δικαιούχοι να προσέρχονται με καροτσάκι ή μεταφορικό μέσο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-2143321 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι