ΔήμοιΔήμος Διονύσου

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δωρεάν διανομή σχολικών ειδών πραγματοποίησε ο Δήμος Διονύσου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για μαθητές και μαθήτριες διαφόρων τάξεων, των οποίων μέλη των οικογενειών τους είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες δόθηκαν τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά εφόδια, όπως τσάντες, τετράδια, ντοσιέ, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι κ.ά.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου με τη συνδρομή εργαζομένων του Δήμου, οι γονείς των μαθητών παρέλαβαν ονομαστικά με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους, τον σχολικό εξοπλισμό των παιδιών.

Ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, σημείωσε για τη σχετική πρωτοβουλία:

«Είμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε οικογένεια και σε κάθε παιδί που μας χρειάζεται. Μέσα από τις δράσεις των κοινωνικών δομών μας έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές δίχτυ προστασίας για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες, τους συλλόγους και τους πολίτες για τις ευγενικές τους χορηγίες και τη συνεισφορά τους».

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου λειτουργεί στη διεύθυνση Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 -28 στον Άγιο Στέφανο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8143384

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι