ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Διανομή δωρεάν προϊόντων στο ΠΑΛΑΙ

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει, ότι την Τετάρτη 17/11/2021 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου –απέναντι από το Άλσος Βεϊκου), θα πραγματοποιηθεί, δωρεάν διανομή προϊόντων, στις 557 οικογένειες δικαιούχους, του προγράμματος ΕΕΕ(πρώην ΚΕΑ) .

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια, οι εκάστοτε δικαιούχοι, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ).

Οι δικαιούχοι, θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα, για την ημέρα και ώρα προσέλευσης τους, στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας  μαζί τους:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Α.Δ.Τ. ή Διαβατήριο
  • Εξουσιοδότηση, σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου
  • Για την πρόληψη και προστασία όλων μας, από την διασπορά του κορωνοϊουSARS-CoV -2, κατά την παραμονή τους στον χώρο οι ωφελούμενοι θα φορούν προστατευτική μάσκα και θα τηρούν τις φυσικές αποστάσεις.

Τέλος λόγω του μεγάλου βάρους, του όγκου και της ποσότητας των προϊόντων, κρίνεται σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο.

Σε περίπτωση, που οι δικαιούχοι επιθυμούν, να επιβεβαιώσουν ότι τα τρόφιμα που τους διανεμήθηκαν, τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, μπορούν να τα ελέγξουν ή και να ζητήσουν αντικατάστασή τους, πριν την αποχώρησή τους από τα σημεία διανομής .

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελούμενων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι