ΔήμοιΔήμος Ασπροπύργου

Διάλεξη: «Αξιοποιώντας τα δώρα της φύσης»

Ο Δήμος Ασπροπύργου προσκαλεί τους πολίτες στη διάλεξη του Ιωάννη Μανδάλα με θέμα «Αξιοποιώντας τα δώρα της φύσης».

Συγκεκριμένα, η διάλεξη του διευθύνοντος συμβούλου της Mediterra, Mastohashop ΑΕ, Ιωάννη Μανδάλα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στις 19:30, στην αίθουσα τελετών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, «Δημήτριος Καλλιέρης».

Την συζήτηση θα συντονίζει η Ελένη Μαγγανά, φοιτήτρια του τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Γιάννης Μανδάλας γεννήθηκε το 1962 στη Χίο και είναι διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρείας στο «MEDITERRA Mastihashop ΑΕ».

Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος στο «Enterprise Greece SA», αντιπρόεδρος στη «Mastiha Damla Sakiz SA» (Τουρκία), διαχειριστής της «Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδας ΕΠΕ» και ιδρυτής του Κέντρου Πρότυπων Αγροτικών Εφαρμογών ΙΚΕ.

Με οικονομικές και παιδαγωγικές σπουδές στα Πανεπιστήμια Πειραιά και Αιγαίου αντίστοιχα και πριν ασχοληθεί με τη Μαστίχα Χίου, εργάστηκε ως οικονομικός και εμπορικός διευθυντής σε μεγάλους ομίλους (ATEMKE, ALTEC) στην Αθήνα.

Στη Χίο, ως διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Νομού, ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, γεγονός που αποτέλεσε πολύτιμη εμπειρία στην ενασχόλησή του με τη μαστίχα, που αποτελεί το σημαντικότερο φυσικό πόρο του νησιού.

Ασχολείται με τη χιώτικη μαστίχα από το 2001 οπότε και του ανατέθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, με την ιδιότητα του Συμβούλου Διοίκησης, το σχέδιο αναδιοργάνωσης του ομωνύμου Συνεταιρισμού.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι