ΔήμοιΔήμος Ιλίου

Διακοπές στο Ίλιον για 1.400 παιδιά!

Διασκέδαση και ξεγνοιασιά για χίλια τετρακόσια (1.400) παιδιά προσέφερε και αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Ιλίου.

Τα προγράμματα «Παιδί και Θάλασσα», Καλοκαιρινό Camp και Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης και για παιδιά με αναπηρία, έδωσαν και πάλι την αφορμή για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Τα προγράμματα περιελάμβαναν πλήθος στοχευμένων δραστηριοτήτων, θεματικών ενοτήτων απασχόλησης, καθώς επίσης, επιλεγμένες εκδρομές και υλοποιήθηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος, η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών του Δημοτικού, κατά την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος:

«Τα θερινά μας προγράμματα εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλουμε για τη στήριξη της οικογένειας, προκειμένου τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους, αναπτύσσοντας σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες, που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς περιορίζουν λόγω των υποχρεώσεών τους.

Η ανανεωμένη τους διάθεση και το χαμόγελό τους, όταν επιστρέφουν στο σπίτι, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι τα θερινά μας προγράμματα εκπληρώνουν το σκοπό τους. Εφέτος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της οικογένειας, επεκτείναμε το Καλοκαιρινό Camp κατά μία περίοδο, ενώ ο σχεδιασμός για το επόμενο καλοκαίρι, περιλαμβάνει αναβαθμίσεις και διεύρυνση των θερινών μας προγραμμάτων».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι