ΕπικαιρότηταΠολιτική

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ο Σάκης Παπαδόπουλος

Την τελευταία βουλευτική του θητεία διανύσει ο Σάκης Παπαδόπουλος που εκλέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον νομό Τρικάλων, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μιλώντας στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ειδικότερα, ζητώντας τον λόγο από τον προεδρεύοντα προκειμένου να τοποθετηθεί για την πορεία των αποφάσεων που έχει λάβει η Δικαιοσύνη αναφορικά με την υπόθεση Novartis, αλλά και την προσωπική του αντίληψη που είχε ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι η τελευταία φορά που βάζω υποψηφιότητα και θέλω τα όσα πω, να τα πω στη Βουλή και όχι στη τηλεόραση», εννοώντας ότι δεν θέλει να μιλήσει για το θεαθήναι και για τις εντυπώσεις και μόνο.

Ακολούθως, ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης τον ενέγραψε στη λίστα των ομιλητών για τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Κύρωση της από 29.7.2021 Επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς – Έργο ΙΙ, Παράρτημα 11 της από 6.9.2018 κύριας Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα