ΔήμοιΔήμος Γλυφάδας

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Δήμο Γλυφάδας

Τα «γιορτινά» του φόρεσε ο Δήμος Γλυφάδας ενόψει της εορταστικής περιόδου που θα κορυφωθεί με τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης (Μεταξά, Λαμπράκη, Γούναρη, Παπανδρέου κλπ.) και άλλες οδικές αρτηρίες, αλλά και μικρότεροι δρόμοι και πλατείες της Γλυφάδας, καθώς και τα νέα δέντρα που πρόσφατα φυτεύτηκαν από τον Δήμο, στολίστηκαν και συνεχίζουν να στολίζονται με εορταστικό διάκοσμο, δίνοντας ένα χριστουγεννιάτικο «αέρα» στην πόλη.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε:

Φροντίσαμε και εφέτος να στολίσουμε την πόλη μας εγκαίρως με πολύ ενθουσιασμό και φαντασία.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κάνοντας μία βόλτα στην πόλη μας, έχουμε ήδη τοποθετήσει κι ανάψει τα λαμπάκια στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες και συνεχίζουμε τον στολισμό με πολλές εκπλήξεις σε πολλές ακόμα γωνιές και σημεία τις επόμενες ημέρες.

Για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες τονώνοντας έτσι και την εμπορική κίνηση στην πόλη μας. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να ζήσουμε τα πιο όμορφα, τα πιο ζεστά Χριστούγεννα.

Η εορταστική περίοδος στη Γλυφάδα θα κορυφωθεί με ένα τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι