ΔήμοιΔήμος Κηφισιάς

«Χοροί και μουσικές του κόσμου» στην Κηφισιά

Σε ρυθμούς latin, rumba, bachatta, flamenco και oriental όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

«Χορούς και μουσικές του κόσμου» παρουσίασαν τα Τμήματα Χορών Ενηλίκων του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση κλασικών, μοντέρνων, ευρωπαϊκών, latin και oriental χορών σε χορογραφίες των χοροδιδασκάλων τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε τις χορογραφίες:

ORIENTAL Μισιρλού & Χορός με πέπλα, ORIENTAL Παραδοσιακό Αιγυπτιακό,ORIENTAL FUSION,ORIENTAL DRUMSOLO, ORIENTAL SOLO ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ SHOWN της Βασιλικής Μουζή και του Ιωάννη Ταμβάκη, MAMBO & BACHATTA, CHA-CHA-CHA, ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ, ΧΑΣΑΠΙΚΟ, WALTZ VIENNESE, SAMBARUMBA-CHA-CHA-CHA-PASSO DOBLE, JIVE SHOW με τον Γιώργο Τραχανή και την Αρτ. Λούτα, Αργεντίνικο, MILONGA με την Μαρία Μπελεφάντη και τον Ιωάννη Ταμβακή, CHA-CHA-CHA (παιδικό-εφηβικό), SALSA & CHA-CHA-CHA, SAMBA(παιδικό-εφηβικό), RUMBA (παιδικό-εφηβικό), CHA CHA CHAκαι BACHATTA, JIVE(παιδικό-εφηβικό), BACHATTA, CHA-CHA-CHA SHOW με τον Yuri Dimitrov.

Την παράσταση έκλεψε στο τέλος της εκδήλωσης το CHA-CHAT SHOW σε χορογραφία του Yuri Dimitrov και της Στεφανίας Τσέρτου που απέσπασε και τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Tην εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού Νικήτας Κόκκαλης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Έφη Κεραμάρη.

Στην μουσικοχορευτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Εθελοντισμού Γεωργία (Ζέτη) Κασιμάτη, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Δημοτικών Πόρων Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Νικήτας Κόκκαλης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Close