ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Χίος: Οι κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου εκατομμυριούχου

Με μια χαρακτηριστική μπαστούνα και ένα μαντίλι στο κεφάλι τον συναντούσε κανείς ρακένδυτο στους δρόμους της Χίου τον 90 χρόνων Π.Τ., συνταξιούχο οικοδόμο και εργάτη γης σε περιβόλια.

Ζούσε μόνος του σε ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες, ωστόσο φεύγοντας από τη ζωή έγινε γνωστό ότι οι τραπεζικές του καταθέσεις του έφταναν στο 1 εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τραπεζικούς κύκλους, έχει κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και εφ’ όσον δεν έχει αφήσει διαθήκη, λογικά θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο, που περηφανευόταν ότι κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια!

Γνωστοί του στο καφενείο της αγοράς, σημείωναν ότι πριν από περίπου δύο μήνες κάποιοι προσπάθησαν να τον κλέψουν και από τότε η υγεία του είχε κλονιστεί.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι ενώ ο αποθανών κυκλοφορούσε ρακένδυτος, διαμένοντας σε τρώγλη, στον τραπεζικό του λογαριασμό βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι παλαιότεροι θυμούνται μάλιστα ότι πριν από χρόνια, έπειτα από διένεξή του με την Εθνική Τράπεζα έφτασε έξω από το υποκατάστημα με μαύρες σακούλες προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.

Πάντως, προς το παρόν, το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του, παραμένει στην τράπεζα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα