PlusΕπικαιρότητα

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια γιατί διαφωνούσαμε για τα εμβόλια

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης, γιατί διαφωνούσαν για τα εμβόλια.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον  χωρισμό του:

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα, το οποίο είναι σημαντικό θέμα του σήμερα».

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε ότι ήταν ευτυχισμένοι και υπήρχε μεγάλη αγάπη, εξηγώντας:

«Πιστεύω ότι όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας, γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση, τότε ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Hμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κaι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Hδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του, την σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει τον θίασο της παράσταση “Ρινόκερος”, αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας.

Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται ότι ο λόγος του χωρισμού του είναι το εμβόλιο.

Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω εάν η σχέση μου ήταν φοβική απέναντι στο εμβόλιο ή εάν ανήκει στους αντιεμβολιαστές, αλλά πάντως σε όλα τα φάρμακα, κατά καιρούς υπάρχουν παρενέργειες. Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το “θέλω μας” μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε. Ημασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ηταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

Για το αν έχει προχωρήσει στην ζωή του

“Ηδη προχωρώ στην ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στην ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση”.

«Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Η σχέση του Χάρη Ρώμα με τα κοινά είναι γνωστή. Ο ίδιος είναι αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα πολιτισμού, και η σχέση του με τον πρώην συμφοιτητή του και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, είναι στενή.

«Ο Γιώργος ήταν αυτός που με έπεισε. Μου είπε ότι έχω και τον πρότερο βίο του Κολοκοτρωνιτσίου. Θέλω να γίνω δήμαρχος Χαλανδρίου. Αισθάνθηκα ότι μου ταιριάζει, έχω μάθει χρόνια να διοικώ κάποιες ομάδες, είτε αυτό είναι θίασος, είτε είναι μια ομάδα τηλεοπτική, έχω μάθει να οργανώνω μια ομάδα για να επιτυγχάνεται ένα καλό αποτέλεσμα. Ετσι ευελπιστώ να γίνει και στον Δήμο».

«Οριακό αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, δεν συμφωνώ»

Ο Χάρης Ρώμας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον καλλιτεχνικό χώρο, με την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της παράστασης «Ρινόκερος» στην οποία ήταν και πρωταγωνιστής, αφήνοντας τους συνεργάτες του χωρίς δουλειά.

«Ο Αρης Σερβετάλης δικαίως είναι θιασάρχης. Ορισμένους ρόλους τους κάνει πολύ καλά, όμως αυτήν την στιγμή στο θέατρό του είναι μια τεράστια φωτογραφία που είναι αυτός και στα ψιλά, κάτω κάτω τα ονόματα των συντελεστών. Αυτή είναι κατηγοριοποίηση. Το σύστημα που εναντίον του βάλλει ο Αρης είναι αυτό που τον έφερε εκεί που τον έφερε, να είναι ο γκράντε πρωταγωνιστής, ο εναλλακτικός, που φέρνει και παίρνει πολλά λεφτά. Υπόλογοι είναι και οι παραγωγοί του που δεν έφτιαξαν plan b».

Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, ο Αρης Σερβετάλης θα έπρεπε να κάνει πίσω για το καλό του θιάσου και να συνεχίσει τις πρόβες, μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος πρωταγωνιστής.

«Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δεν δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δεν συμφωνώ με την απόφασή του, ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Αθελά του, γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

Οπως ανέφερε, «ο διχασμός γίνεται όταν είσαι κάθετος εναντίον των συναδέλφων σου. Θα βάλεις τον εαυτό σου πίσω όταν έχει να κάνει με την επιβίωση των συναδέλφων σου. Μέχρι πρότινος, μου ήταν συμπαθής, αυτό που έκανε είναι οριακό. Εγώ παλεύω για την ομάδα μου, και για όλους ξεχωριστά, και για όλους μαζί».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus