ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Χανιά: Γεννήθηκε και άλλο μωρό από παρένθετη μητέρα στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Ακόμη ένα μωράκι (το ένατο κατά σειρά) ήρθε στον κόσμο από παρένθετη μητέρα στα Χανιά.

Η γυναίκα εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών που απασχολεί την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Το ένατο κατά σειρά μωρό που γεννιέται το τελευταίο δεκαπενθήμερο μετά την αποκάλυψη της πρωτοφανούς υπόθεσης εμπορίας βρεφών στα Χανιά γεννήθηκε υγιέστατο στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zarpanews, η διαχείριση των μωρών και των λεχώνων γίνεται με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια διοίκησης και προσωπικού του νοσοκομείου μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Περιμένουν να “μιλήσει” το DNA

Αξίζει να σημειωθεί ότι νεαρά ζευγάρια από το εξωτερικό, τα οποία είχαν απευθυνθεί στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα να δώσει την άδεια να έρθουν σε επαφή με τα νεογέννητα. Οι εξετάσεις DNA αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τα ζευγάρια που υποστηρίζουν ότι είχαν απευθυνθεί στο κέντρο και στον 73χρονο μαιευτήρα (o οποίος φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος εμπορίας βρεφών) θέλουν να πληροφορηθούν εάν αυτά τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις παρένθετες μητέρες, είναι δικά τους.

Επίσης, η αστυνομία ερευνά επίσης την ποσότητα των ωαρίων που έχουν αφαιρεθεί από τις γυναίκες που είχαν απευθυνθεί στο συγκεκριμένο κέντρο, γιατί ερευνούν εάν πρόκειται πίσω από αυτή την υπόθεση και κύκλωμα εμπορίας ωαρίων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα