ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Χαμός στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου στη Θεσσαλονίκη!

Το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο “Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου” παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του προπέρσινου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός σε όλους και ως «Ντάνος» βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην Αριστοτέλους. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών γέμισε την αίθουσα παρουσιάσεων συγγραμμάτων του βιβλιοπωλείου και παρακολούθησε τα όσα ανέφεραν οι ομιλητές.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν: η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας “Ένα στα Πέντε” του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Μάλιστα, κατά την ομιλία της, η κ. Ράπτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα

Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζουν.

Την επιμέλεια έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε η Εκδοτική Αθηνών. Μετά την παρουσίαση του βιβλίου, ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο Ντάνος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα