ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή – Έρχονται καταιγίδες σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Το επόμενο 24ωρο θα κυλήσει με περισσότερο ήλιο και καλύτερη διαύγεια, καθώς τα σύννεφα σκόνης των τελευταίων ωρών κινούνται ανατολικότερα.

Όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και μικρή πιθανότητα για ολιγόλεπτες μπόρες στα πολύ ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές συννεφιές, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν ολιγόλεπτες μπόρες στα βόρεια της περιφέρειας τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο θα έχουμε παροδικές συννεφιές, οι οποίες δεν θα φέρουν βροχές. Προς το απόγευμα στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες. Η Κυριακή θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν δυνατές μπόρες ή και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στη Θράκη, σχεδόν σε όλη τη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα