ΔήμοιΔήμος Παλαιού Φαλήρου

«Cardio Run 2019»: Τρέξε με την καρδιά σου!

Τρέξε με την καρδιά σου... για την καρδιά σου!

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, την Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής συνδιοργανώνουν τον αγώνα «Cardio Run 2019» για 6η συνεχή χρονιά.

Η συνδιοργάνωση από 6 σημαντικούς φορείς αποτελεί μοναδική εγγύηση για έναν ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα. Ένας αγώνας-θεσμός για τους φίλους του δρομικού κινήματος, αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς!

Ημέρα διεξαγωγής του αγώνα: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο ανθρωπιστικός σκοπός του αγώνα είναι σημαντικός, αφού τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας.

Δωροεπιταγές αξίας 20.000 ευρώ θα προσφερθούν στους νικητές αλλά και στους συμμετέχοντες δρομείς. Σε όλους τους δρομείς θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα και αναμνηστική πετσέτα ή αναμνηστικό t-shirt.

Όσοι δρομείς επιθυμούν να υποβληθούν δωρεάν σε καρδιολογική εξέταση, σχετικές πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα στο www.cardiorun.gr.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του αγώνα www.cardiorun.gr.

Μπείτε στο cardiorun.gr τώρα!

Close