ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Αυτός είναι ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη

Απέραντη θλίψη για τα δεκάδες θύματα της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων χθες το βράδυ στα Τέμπη.

Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν το σκληρό και άχαρο έργο ανάσυρσης νεκρών ανθρώπων από την σμπαραλιασμένη επιβατική αμαξοστοιχία, με τα θύματα να έχουν φτάσει τα 42.

Ενα από τα πρώτα θύματα της απίστευτης εθνικής τραγωδίας και ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας που βρήκε ακαριαίο θάνατο από την σφοδρή σύγκρουση.

Ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας Intercity, στην τραγωδία με τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Eνας άνθρωπος χαμογελαστός, για τον οποίο οι φίλοι και γνωστοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σκοτώθηκε.

Ο Γιώργος Κουτσούμπας σύμφωνα με τον ιστότοπο protinews.com.gr, ήταν έμπειρος μηχανοδηγός καταγόταν από την Αμαλιάδα, και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Hellenic train, από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ηλεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ζούσε εδώ και χρόνια με την οικογένεια του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φίλοι έχουν αρχίσει να στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα, αποχαιρετώντας τον Γιώργο Κουτσούμπα.

Σιδηροδρομικός με μεγάλη εμπειρία, διέμενε τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενος στην πιο σύγχρονη γραμμή της χώρας από την συμπρωτεύουσα στην πρωτεύουσα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα