ΕπικαιρότηταΠολιτική

Αυτή είναι η ηγετική ομάδα που θα πλαισιώνει τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Μια νέα ηγετική ομάδα δημιουργείται στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Οπως είναι φυσικό, ο νέος πρόεδρος θα πλαισιώνεται από ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του, οι οποίοι συνεπικούρησαν άλλωστε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στον προεκλογικό του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες θέσεις κλειδιά στη νέα εποχή θα έχουν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Ανδρέας Σπυρόπουλος, καθώς επίσης και ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης.

Μαζί του θα έχει ακόμη τον υπεύθυνο ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας Βασίλη Πανάγο, τον μέχρι πρότινος γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Βλάχο και τον σύμβουλο επικοινωνίας Βαγγέλη Τσόγκα, τον σύμβουλο για θέματα περιβάλλοντος και επικοινωνίας Χάρη Δούκα.

Στο πλευρό του και μια σειρά από βουλευτές που εξ αρχής στήριξαν την υποψηφιότητά του, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής Αρκαδίας), ο Απόστολος Πάνας (βουλευτής Χαλκιδικής), η Ευαγγελία Λιακούλη (βουλευτής Λάρισας), ο Δημήτρης Μπιάγκης (βουλευτής Κερκύρας) ο Γιώργος Φραγγίδης (βουλευτής Κιλκίς) κ.ά.

Ρόλους αναμένεται να λάβουν και πρώην βουλευτές που τον στήριξαν, όπως για παράδειγμα ο Πάρης Κουκουλόπουλος, ο οποίος σε ευρύτερο επίπεδο γνωρίζει όσο λίγοι τον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα