Αντιπεριφέρεια ΠειραιάΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Αβραμίδου – Λαμπροπούλου Ανδριανή: «Τώρα γνωρίζεις! Μόνο με έργο!»

Το μήνυμα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Π.Ε. Πειραιά

«Η Αττική είναι οι άνθρωποί της. Είναι τα νέα παιδιά, η νέα γενιά. Είναι η δημιουργικότητα και ο πολιτισμός που τη διαπερνούν ιστορικά. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Αττική σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή Περιφέρεια, για να μπορούμε να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια».

Η Π.Ε. Πειραιά χρειάζεται σκληρή δουλειά, εξωστρέφεια, έντονη δραστηριότητα και πάθος για τον Πειραιά και τους όμορους Δήμους

Οι πολίτες ψηφίζουν Γιάννη Σγουρό

* Γιατί πλέον είδαν τι αποτελέσματα μπορεί να έχουν επιλογές υποψηφίων που αντιλαμβάνονται τη θητεία ως βάρδια και την αυτοδιοίκηση ως αγγαρεία

* Γιατί πλέον ξέρουν ότι δεν ανακαλύψαμε την Αττική και τα προβλήματά της τους τελευταίους μήνες. Δεν είμαστε υποψήφιοι της μιας ευκαιρίας, ούτε υποψήφιοι από σπόντα. Η διάθεση, η εντιμότητα, το έργο και η εμπειρία μας, δεν αμφισβητούνται.

Την υλοποίηση του προγράμματός μας εγγυώνται:

* Η αποτελεσματική, έντιμη και συνετή διαχείριση που ολοκληρώσαμε την περίοδο 2011 – 2014.

* Η συστηματική αξιοποίηση του ΠΕΠ Αττικής 2007 – 2013.

* Η διασφάλιση νοικοκυριού και αποθεματικού στην Περιφέρεια Αττικής ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ

* Η σταθερή και συνεχής παρουσία μας στον θεσμό της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, από τον οποίο δεν λείψαμε ποτέ από το 2003.

* Η γνώση και οι επαφές που έχουμε αποκομίσει από τη διαρκή συμμετοχή μας στα Ευρωπαϊκά Φόρουμ

* Η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει με τους πολίτες.

* Η παρουσία του Γιάννη Σγουρού στο τιμόνι της παράταξής μας, ενός έμπειρου, έντιμου και αποτελεσματικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης και της ομάδας των έμπειρων και ικανών στελεχών που τον πλαισιώνουν.

 

Close