ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ατόπημα από υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Δεν ακούτε;» είπε στην Νοτοπούλου που έχει αυτοάνοσο και έχει χάσει την ακοή της

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, έπεσε σε ένα ατόπημα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Mega», εκεί που ήταν καλεσμένη επίσης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ενώ η πολιτική συζήτηση ήταν σε υψηλούς τόνους, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είπε στην κυρία Νοτοπούλου: «Έχετε και πρόβλημα ακοής ε; Δεν ακούτε», κάτι που επανέλαβε πολλές φορές.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να αφήσει την κυρία Νοτοπούλου να ολοκληρώσει και να μην κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Νοτοπούλου: «Έχασα την ακοή μου από σπάνιο αυτοάνοσο»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο παρελθόν, είχε δώσει μια συνέντευξη, στην οποία εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη και έχασε την ακοή της, λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος.

Όπως είχε πει στο Thestival, πρόκειται για ένα ιατρικό θέμα το οποίο «δεν είναι πολύ γνωστό». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλύψει ότι «πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο τόσο επιθετικό» που όπως τόνισε την «έφερε με σοκαριστικό τρόπο αντιμέτωπη με όλα».

«Κυριολεκτικά χρειάστηκε να παλέψω για τη ζωή μου τους πρώτους μήνες. Και η επαναφορά σε μία ομαλότητα ήταν εξαιρετικά αβέβαιη. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά έμαθα να υπάρχω με άλλο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε η ίδια, «ήταν εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική η προσπάθεια. Χρειάστηκα βοήθεια και υποστήριξη για να αποδεχτώ και να αγαπήσω τον καινούριο μου εαυτό με την αναπηρία, να πιστέψω πως μπορώ. Μετά από όλα αυτά που πέρασα το μόνο που έχει σημασία είναι να έχω γεμάτη την καρδιά μου και να είμαι χρήσιμη. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που με κράτησαν όρθια όταν λύγισα, που με στηρίζουν καθημερινά, που με εμπιστεύονται».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα