ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Άρτα: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας του νεκρού βρέφους

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 37χρονος πατέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Άρτα.

Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και ο ίδιος ο 37χρονος αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Ο συνήγορός του, Δημήτρης Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους μόλις συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους δεν ζει.

Σύμφωνα με συγγενή του, δεν μπορεί να διαχειριστεί πως το δικό του εγκληματικό λάθος στέρησε τη ζωή στο ίδιο του το παιδί. Την ίδια στιγμή, η τραγική μητέρα που επίσης νοσηλεύεται, συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ.

Η δύστυχη γυναίκα ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη, της χορηγούν φαρμακευτική αγωγή.

Άρτα: Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας

Για τουλάχιστον πέντε ώρες είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών παιδί του στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου του ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του. Σκηνές ανθρώπινης τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης όπου μεταφέρθηκε το βρέφος, το οποίο δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν.

Μόλις η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι «το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό». Αμέσως κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της και εκείνος της απάντησε: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο!».

Ο πατέρας του βρέφους πήγε στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν πλέον αργά. Το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα