ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Αρτα: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του και έμεινε παράλυτος

Ενας 15χρονος μαθητής στην Αρτα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος εξ αιτίας ξυλοδαρμού του από συμμαθητή του στην αυλή του σχολείου, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του 15χρονου στο Mega ο μαθητής δέχθηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του ο οποίος, στη συνέχεια, τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα σιδερένια κάγκελα του σχολείου.

Αν και ο 15χρονος μαθητής είχε αρχικά τις αισθήσεις του, λίγο αργότερα κατέρρευσε και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αρτας.

Εν συνεχεία, την επόμενη ημέρα, ο νεαρός μαθητής πήρε εξιτήριο με αυστηρές εντολές από τους γιατρούς, οι οποίοι τόνισαν ότι εάν εμφανίσει συμπτώματα ζάλης, να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του μαθητή επεσήμανε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA»: «Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή το πρωί εν ώρα σχολείου. Νοσηλεύτηκε την Παρασκευή και φύγαμε το Σάββατο για το σπίτι μας, με οδηγίες πως εάν ο Βαγγέλης έχει την οποιαδήποτε ενόχληση, να επιστρέψουμε. Την Κυριακή που επιστρέψαμε πάλι στο νοσοκομείο, του έκαναν αξονική για να δούμε εάν μπορούμε να φύγουμε για άλλο νοσοκομείο».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα