ΔήμοιΔήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Άρχισαν οι εγγραφές για το Μονοπάτι Απασχολησιμότητας

Το skywalker.gr σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διοργανώνει το 17ο Μονοπάτι Απασχολησιμότητας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2016 (5 ημέρες) και ώρες 10:00-16:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρ. Δημαρχείου Βουλιαγμένης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, με κύρια θέματα τους δείκτες απασχολησιμότητας και τις απαραίτητες ήπιες δεξιότητες (soft skills), σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του εργασιακού χώρου.

Το πρόγραμμα των 30 ωρών (πέντε ημέρες), περιλαμβάνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και εισηγήσεις, όπου θα διερευνηθούν μεταξύ άλλων, ήπιες δεξιότητες όπως: αποτελεσματική επικοινωνία, διαχείριση μετάβασης και σύγκρουσης, συναισθηματική νοημοσύνη, ένταξη σε ομάδα, στοχοθεσία-επαγγελματικό πλάνο δράσης και εργαλεία λήψης απόφασης.

Επιπροσθέτως, θα γίνουν εργαστήρια σχετικά με σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, αποτελεσματική συνέντευξη, τεχνικές αναζήτησης εργασίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας είναι χωρίς χρέωση!

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 17ο Μονοπάτι Απασχολησιμότηταςείναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου (5 ημέρες) και όχι τμήματος αυτού.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design και οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών που συμμετέχουν εθελοντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.footstep.gr ή να επικοινωνούν στο τηλ: 213-2020141, 213-2020142.

Οι συμμετοχές στο πρόγραμμα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι