ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απόπειρα βιασμού: Σοκάρει η περιγραφή της 28χρονης – «Μου είπε ότι είναι serial killer»

Οπως ανέφερε στους αστυνομικούς, γνώρισε μέσω του Facebook έναν άνδρα, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.

Με το αυτοκίνητό του την μετέφερε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, σε έναν απομονωμένο χώρο, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας επιχείρησε να την βιάσει.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου, ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, δίνοντας και το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 28χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Μου πρότεινε να τον πάρω αγκαλιά γιατί με θεωρούσε γλυκούλα, τον πήρα. Ξεκίνησε να με αγγίζει, του είπα ότι δεν θέλω και συνέχισε να με πιέζει και να μου βγάζει την μπλούζα, να με φιλάει, να με βάζει να τον αγγίζω, κάποια στιγμή ήρθε ένα αυτοκίνητο δίπλα μας, βγήκε έξω γυμνός για να τον απωθήσει, γύρισε και συνέχισε», περιγράφει η νεαρή κοπέλα.

«Με γύρισε πίσω στο μέρος από όπου με πήρε, λέγοντάς μου στον δρόμο ότι είναι serial killer και ότι δεν θέλει να με πάει πίσω, όμως ευτυχώς με πήγε, με άφησε, δεν είχε καταλάβει αυτό που έκανε».

Τα στελέχη της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της γυναίκας, προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν γίνει μετά από διαδικτυακή γνωριμία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα