ΔήμοιΔήμος Διονύσου

Απολαυστικός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα Διονύσια 2018

Τις μεγάλες επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη απόλαυσαν χιλιάδες θεατές, στα Διονύσια 2018.

Περισσότεροι από 4000 φίλοι και θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, συμμετείχαν στην ανεπανάληπτη συναυλία που έδωσε ο ίδιος στον παλαιό σταθμό τρένου στον Διόνυσο την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Διονύσια 2018.

Ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, μαζί με τους χιλιάδες θεατές – κυρίως νέους, που είχαν κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα τον συναυλιακό χώρο, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Διονύσης Ζαμάνης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στον Διόνυσο τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους. Είναι μεγάλη η χαρά που τον έχουμε κοντά μας. Συνεχίζουμε με να απολαμβάνουμε υπέροχες φθινοπωρινές πολιτιστικές βραδιές, εδώ στον Διόνυσο».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε τον Δήμο Διονύσου και προσωπικά τον δήμαρχο για την πρόσκληση και την εγκάρδια φιλοξενία και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον χώρο της συναυλίας αλλά και το ένθερμο κοινό.

«Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου τηλεφωνούσες» και άλλες επιτυχίες του, μαζί με ένα μικρό αφιέρωμα σε αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών, ήταν η αφορμή για να αποθεώσει το κοινό τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Μαζί του εμφανίστηκε και η ταλαντούχα Μελίνα Μακρή, που ερμήνευσε μελωδικά, ελληνικές και ξένες ροκ επιτυχίες.

Η μαγευτική βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παρασύρει στον ρυθμό του τους ενθουσιασμένους θεατές και εκείνοι να τον καταχειροκροτούν για τις μοναδικές μουσικές στιγμές που τους χάρισε.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι