ΔήμοιΔήμος Παιανίας

Αποκατάσταση αγροτικών οδών σε δυο περιοχές της Παιανίας από την Δημοτική Αρχή

Πράξη γίνονται από την Δημοτική Αρχή Παιανίας τα “αυτονόητα”, που τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του Δήμου, με εντολή του δημάρχου Ισίδωρου Μάδη, πραγματοποιήθηκε διάνοιξη και αποκατάσταση αγροτικών οδών, σε δυο περιοχές:

* Στον Αγιο Κωνσταντίνο ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των οδών που είχαν γίνει απροσπέλαστοι για τη διευκόλυνση των αγροτών.

* Στον Αγιο Νικόλαο διανοίχθηκαν οι δρόμοι που περικλείουν τα Ολυμπιακά Ακίνητα, στα όρια του Δήμου Παιανίας με τον Δήμο Κρωπίας.


“Παρεμβαίνουμε διευκολύνοντας την καθημερινότητα όλων των πολιτών, όπου αυτό είναι εφικτό έχοντας την ίδια ώρα δρομολογήσει τα έργα εκείνα που θα δώσουν ώθηση στον Δήμο Παιανίας και μια σύγχρονη πόλη σε όλους.
Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία υποβάλλοντας μελέτες, ενώ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν και οι δημοπρατήσεις έργων”, δήλωσε σχετικά ο Ισίδωρος Μάδης, για να καταλήξει: “Στην απραξία του παρελθόντος απαντάμε με σχέδιο και έργα. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι