ΔήμοιΔήμος Βριλησσίων

Απόδοση δημοτικού χώρου στoν Δήμο Βριλησσίων

Ευόδωση του μακροχρόνιου αγώνα για την ελευθέρωση και απόδοση του δημοτικού χώρου Κισσάβου και Μητροπούλου (ΟΤ 365) στον Δήμο Βριλησσίων.

Η δημοτική έκταση Κισσάβου και Μητροπούλου, γνωστή ως ΟΤ 365, επανήλθε στον Δήμο και αποτελεί πλέον σημαντική δημοτική περιουσία προς όφελος της πόλης και των δημοτών της.

Ήδη, από την επόμενη ημέρα οι δημοτικές υπηρεσίες ανέλαβαν τον καθαρισμό σημαντικών κaι επί έτη εγκαταλελειμμένων τμημάτων του χώρου, παρουσία του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.

Μετά από επίπονο και μακροχρόνιο αγώνα της παρούσας δημοτικής αρχής και τη συμπαράσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτών, ο ιδιώτης και η εταιρεία του που για μια δωδεκαετία εκμεταλλευόταν το χώρο, υπέγραψαν στις 20/10/2016 το πρωτόκολλο παράδοσης του χώρου στον Δήμο, αφού προηγουμένως είχαν αποσυρθεί από τις αβάσιμες διεκδικήσεις τους για παράταση της μίσθωσης και είχαν οδηγηθεί σε αναγκαστικό συμβιβασμό-αποχώρηση.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων δήλωσε:

«Το πρώτο σημαντικό και ιστορικό μεγάλο βήμα έγινε. Ακολουθεί η κοινωνικά ωφέλιμη -ιδιαίτερα για τη νεολαία- αξιοποίηση του χώρου.

Η δημοτική αρχή που όπως απέδειξε εργάζεται με σχέδιο, συνέπεια και συνέχεια προεκλογικών δεσμεύσεων και έργων προετοιμάζει τον οδικό χάρτη ενεργειών για την επόμενη ημέρα.

Θέληση της η διαμόρφωση και η ανεύρεση της καλύτερης επιλογής μέσα από διάλογο τόσο στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στο πλαίσιο της κοινωνίας.

Μας ενώνουν και μας δυναμώνουν οι αγώνες για την υπέρβαση των προβλημάτων της πόλης μας και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας και στα άλλα μεγάλα θέματα της πόλης μας, ανεβάζοντας τον πήχη και στοχεύοντας συλλογικά σε μια σύγχρονη, βιώσιμη και ανθρώπινη κοινωνία για τον τόπο μας».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι