Περιφέρεια Ιονίων ΝήσωνΠεριφέρειες

Από θαύμα γλίτωσε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Αν μη τι άλλο περίεργο ήταν το ατυχές περιστατικό που είχε το βράδυ της Κυριακής 15/1/2017, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος κατά την επιστροφή του στην Κέρκυρα έπειτα από περιοδεία που πραγματοποίησε σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Ο κ. Γαλιατσάτος πραγματοποιούσε περιοδεία για τα έργα του ΕΣΠΑ στον νομό.

Κατά την άφιξή του στην Κέρκυρα με το τελευταίο φέρυ-μποτ τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ευρισκόμενος καθ οδόν για την οικία του, σε μία στροφή αντιλήφθηκε καπνούς να εξέρχονται από το αυτοκίνητό του και κατάφερε να το ακινητοποιήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόλαβε την τελευταία στιγμή να εξέλθει, ενώ στη συνέχεια το όχημα παραδόθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο μετέβη άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο δεν κατάφερε να περισώσει το όχημα το οποίο είχε ήδη καεί ολοσχερώς.

Ωστόσο, είναι εύλογο να δημιουργούνται απορίες σχετικά με το πώς σε μία εξαιρετικά μικρή απόσταση (Λιμάνι-Αλυκές) και ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένογια αρκετή ώρα εντός του φέρυμποτ, να σημειωθεί τέτοιας έκτασης ανάφλεξη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων είναι καλά στην υγεία του, ενώ εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες όλα τα πιθανά αίτια σχετικά με το πώς προκλήθηκε το συμβάν.

 

Προτεινόμενα