ΔήμοιΔήμος Κηφισιάς

«Από Μένα Για Σένα»: Νέα δράση Κοινωνικής Μέριμνας

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά εκείνους που αγωνιούν καθημερινά για τη διαβίωσή τους, με όποιον τρόπο επιλέξουμε εμείς, με το ελάχιστο κόστος αλλά τη μέγιστη αξία.

Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, αισθήματα φόβου, άγχους κι ανασφάλειας επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι, στο διπλανό τραπέζι, στο απέναντι διαμέρισμα, στην ίδια γειτονιά, που βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση και δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα απολύτως απαραίτητα.

Η συνεχής στήριξη του Δήμου Κηφισιάς σε όλους τους δημότες του επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά. Στα πλαίσια της Κοινωνικής Μέριμνας Κηφισιάς, πραγματοποιείται η δράση «Από μένα για σένα», που στόχο έχει να φέρει όλους τους δημότες πιο κοντά και να ενισχύσει σε όλους την αίσθηση της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της πίστης προς τον συνάνθρωπο.

Μέσω της δράσης «Από μένα για σένα» έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις ουσιαστικά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αγοράζοντας αγαθά της επιλογής σου, από επιχειρήσεις της επιλογής σου, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα για εκείνους που τα χρειάζονται.

Μπορεί να είναι ψωμί, μπορεί να είναι ένα φρέσκο φρούτο, γάλα, ένα έτοιμο ζεστό γεύμα, ακόμα κι ένας ζεστός καφές… Ό,τι εσύ επιλέξεις, θα προσφερθεί σε ένα συμπολίτη σου που το έχει πραγματικά ανάγκη.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι