ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απίστευτες εικόνες από την καραμπόλα με 9 αυτοκίνητα και 4 φορτηγά στην Αθηνών-Λαμίας

Απίστευτες είναι οι εικόνες από την καραμπόλα 13 οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο 53ο χλμ στο ύψος του Αυλώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς και υλικές ζημιές στα οχήματα που συγκρούστηκαν – 4 φορτηγά και 9 ΙΧ.

Λόγω του ατυχήματος η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα και έκανε εκτροπή από τα Οινόφυτα. Λίγο μετά τις 11:00 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα.

O πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας, Γιώργος Βουγέσης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι η αιτία της καραμπόλας ήταν η ομίχλη. Έκανε λόγο για τεράστιες υλικές ζημιές και σημείωσε ότι είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Πρόσθεσε ότι ένα ΙΧ ήταν μπροστά και όχι μεγάλο αυτοκίνητο. «Από το ΙΧ έγινε η ζημιά η μεγάλη» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι στον δρόμο δεν δημιουργήθηκε κομφούζιο και μεγάλο πρόβλημα.

Ενδεικτικό της κακής ορατότητας που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο είναι ότι λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ακόμα μία καραμπόλα, έξι αυτοκινήτων στο 53o χλμ. της Εθνικής-Λαμίας, αλλά στο ρεύμα προς Λαμία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα