ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απαράδεκτος Κούγιας: Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό

Οτι το κατηγορητήριο σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει καταρρεύσει υποστήριξε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, εάν ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη για απιστία της Πισπιρίγκου είναι πραγματικός, τότε καταρρέει το κίνητρο που καταλογίζει το βούλευμα στην κατηγορούμενη.

Παραλλήλως, ο κ. Κούγιας προχώρησε σε έναν επιεικώς απαράδεκτο (και εν πολλοίς προκλητικό) χαρακτηρισμό κατά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, τον οποίο αποκάλεσε “κλαρινογαμπρό”.

«Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ακόμα ότι «θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας που υποστηρίζει την κατηγορία. Να περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω έχει ενδιαφέρον. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους. Δεν μιλάω για την κατηγορία, αλλά για τη δικονομική συμπεριφορά. Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου, όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά.

Είναι και δικαίωμα του ανθρώπου που βλάπτεται από τέτοιες συμπεριφορές. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα. Κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές, που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων, διατυπώνονται κατηγορίες.

Εδώ ανατράπηκαν τα πράγματα και στις τρεις υποθέσεις των παιδιών και ενώ οι επιστήμονες μιλούσαν για φυσιολογικό θάνατο, ένα ολόκληρο σύστημα παρουσιαστών, δημοσιογράφων και κάποιων τυχάρπαστων, οι άνθρωποι αυτοί χωρίς σύστημα αξιών εμφανίζονται χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Αυτό που συμβαίνει χρόνια στην Ελλάδα σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, μέσα από την τηλεόραση να καταργούνται διαδικασίες.

Εγιναν πράγματα τρομακτικά, είναι κατηγορούμενη γιατί κάποιοι έλεγαν δεν είναι δυνατόν να έχουν πεθάνει τρία παιδιά, ενώ είχαν τρομακτικά προβλήματα υγείας».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα