ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση και εκβιασμό από 3 άνδρες κατήγγειλε 26χρονη στην Καρδίτσα

Μια ακόμα υπόθεση γυναικείας κακοποίησης σοκάρει την Ελλάδα.

Οπως καταγγέλλεται, στην Καρδίτσα τρεις άνδρες άρπαξαν από τη μέση του δρόμου μια νεαρή γυναίκα 26 ετών την έβαλαν «σηκωτή» στο αυτοκίνητο, τη «φυλάκισαν» σε διαμέρισμα και αφού την έβγαλαν τα ρούχα και την ξυλοκόπησαν, τράβηξαν «ροζ» βίντεο, προειδοποιώντας την ότι εάν δεν διακόψει τη σχέση που έχει με τον γαμπρό του ενός, θα ανεβάσουν τα video με την ίδια γυμνή στα social media.

Μάλιστα, το ακραίο σκηνικό παρακολουθούσε μια γυναίκα, η οποία φαίνεται να επικροτούσε τις πράξεις των δραστών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsalive.gr, όλα συνέβησαν τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου, όταν η νεαρή γυναίκα απήχθη από τρεις άνδρες και με τη συνδρομή αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε στην οικία ενός εξ αυτών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, όλα ξεκίνησαν στην περιοχή Μαυρίκα, επί της οδού Λάππα.

Η κοπέλα βάδιζε στον δρόμο, όταν ένας 43χρονος τον οποίο κατονομάζει μαζί με άλλα δυο άτομα που δεν γνωρίζει, την πλησίασαν με ένα όχημα και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, την άρπαξαν δια της βίας.

Στη συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι του 47χρονου, στην Μαυρίκα, όπου βρισκόταν και μια 42χρονη γυναίκα, την οποία επίσης κατονομάζει. Οι δράστες αφού την ξυλοκόπησαν, της έβγαλαν τα ρούχα.

Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν να φύγει όμως ο 47χρονος, η γυναίκα και οι άλλοι δυο της παρέας δεν την άφηναν.

Γυμνή και άγρια ξυλοκοπημένη, τη διατάζουν να γονατίσει στο πάτωμα και τότε ο 47χρονος την κακοποίησε, ενώ το όλο σκηνικό οι δυο άλλοι κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο.

Αφού ολοκλήρωσαν τη σκηνοθεσία του «ροζ» βίντεο, ο άνδρας είπε στην κοπέλα ότι εάν δεν διακόψει τη σχέση που έχει με τον γαμπρό του, που κατονόμασε, θα ανεβάσει το υλικό στα social media προκειμένου να την διασύρει.

Κατόπιν την έσυραν έξω, την πέταξαν στον δρόμο μπήκαν στο όχημα και αναπτύσσοντας ταχύτητα, εξαφανίστηκαν.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι της στην Μαυρίκα και αποκάλυψε στην μητέρα της όσα είχε υποστεί.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το συμβάν.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα