ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απαγωγή επιχειρηματία: Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα και ζητούν λύτρα πάνω από ένα εκατ. ευρώ

«Εμφανίστηκαν» οι απαγωγές του επιχειρηματία που έπεσε θύμα αρπαγής πριν από ώρες έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στο Ντράφι του Πικερμίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα στους συγγενείς του και ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Την ώρα της απαγωγής του ο επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης εταιρείας πώλησης ανταλλακτικών μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ.

Με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν στα στελέχη της ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης και παραμένει ζητούμενο εάν και πού οι δράστες έχουν κρησφύγετο ή κρατούν τον επιχειρηματία σε άλλο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας ήταν το βράδυ της Τρίτης στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν. Ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα