Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ανοιξαν οι εγγραφές στο «3ο Olympic Stadium Run»

Olympic Stadium Run για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών.

Το αθλητικό γεγονός – θεσμός, οργανώνεται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Ο αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας Γιώργος Καραμέρος, γνωστοποίησε ότι και εφέτος μέρος των εσόδων συμμετοχής θα διατεθούν στην Οργάνωση «Μάχη», για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Οπως και τις προηγούμενες χρονιές, το «3ο Olympic Stadium Run» αναμένεται να αγκαλιαστεί από εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς που θα τρέξουν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και μία μικρότερη απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά.

Η διαδρομή περνάει μπροστά από τα σημαντικότερα σημεία του ΟΑΚΑ: την Αγορά, το Τείχος των Εθνών, το Ποδηλατοδρόμιο, το Κολυμβητήριο, κ.ά.

Οσοι ενδιαφέρονται να βιώσουν την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία, ας εξασφαλίσουν έγκαιρα θέση στην αφετηρία καθώς οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις για δρομείς και θεατές, ενώ θα παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες προς τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πάρουν το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο, θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων καθώς και ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομική υποστήριξη και υδροδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Την τεχνική επιμέλεια του αγώνα, έχει αναλάβει η εταιρεία «All About Running».

Διαβάστε περισσότερα για τους αγώνες, στο παρακάτω email:

www.olympicstadiumrun.gr

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής