ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Ανοίγουν οι ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας

Photo by Austris Augusts on Unsplash

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, τη λειτουργία ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων υπό προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίζεται η επαναλειτουργία του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκου Ελένης-Μαρίας Κορδαλή», του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκης 2ου Λυκείου» και του γηπέδου «Ριμινίτικα» για την κάλυψη:

  1. αναγκών προπονήσεων από αθλητές σωματείων άνω των 13 ετών (γεννημένους έως και τις 31/12/2007), με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
  2. αναγκών προπονήσεων υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε αναγκών προπόνησης για προκήρυξη οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από αθλητές σωματείων, τηρουμένων των οδηγιών της ΓΓΑ.

Για τα αθλητικά τμήματα του δήμου και τους αθλούμενους πολίτες επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ για συγκεκριμένες οδηγίες.

Η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες θα εφαρμόζονται ανελλιπώς και με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που ορίζει η υπουργική απόφαση, όπως γίνεται σε όλες τις δομές έως τώρα.

Close